Ugrás a tartalomra
Címlap

HU | EN

Keresés űrlap

  • Webmail
  • Neptun
  • SZIE
  • Karunkról
    • A Kar vezetése
    • A Kar története
    • Szervezeti felépítés
    • Müködési és eredményességi mutatók
      • Jelentkezési és felvételi eredmények
      • Kitüntetések, elismerések
      • Hallgatói kiválóságok
    • Akkreditáció
      • SZMR
      • TER_2016
      • dokumentumok
  • Felvételizőknek
    • Meghívó Nyílt Napra
    • Felvételi információk
    • Alapképzés (BSc)
    • Duális képzés
    • Mesterképzés (MSc)
    • Doktori képzés (PhD)
    • Szakmérnöki képzések
      • Szőlő- és borgazdasági szakmérnök
    • Határon túli képzések
    • Kisvárdai képzés
    • Átvétel
    • Részismereti képzés
    • Vendéghallgatói jogviszony létesítése
    • Felvételi ponthatárok - 2019
  • Hallgatóinknak
    • Tanulmányi tájékoztató
    • Dékáni Titkárság
    • Budai Campus Tanulmányi Osztály
    • Kollégiumok
    • Aktuális tanulmányi információk
    • Letölthető dokumentumok
    • Szakmai / üzemi gyakorlat
    • Szakdolgozat és diplomamunka
    • Szabályzatok
    • Könyvtár
    • Hallgatói Önkormányzat (HÖK)
    • Deák Tibor Szakkollégium
    • Alumni
    • Állásajánlat
    • Képzések
    • Gyakornoki lehetőségek/pályázatok
  • Kutatás
    • Doktori Iskola
      • Doktori Iskola személyi összetétele
      • Doktori képzés tárgyai
    • Kutatási infrastruktúra
    • Kutatócsoportok
      • Árukezelési és Érzékszervi Kutatócsoport
      • Erjedésipari és Biotechnológiai Kutatócsoport
      • Élelmiszeranalitikai és Biokémiai Kutatócsoport
      • Élelmiszerfizikai Kutatócsoport
      • Élelmiszerkémiai Kutatócsoport
      • Élelmiszermérnöki és Környezettechnikai Kutatócsoport
      • Élelmiszerökonómiai és Élelmiszerpiac-kutató Csoport
      • Hűtő és Állatitermék Technológiai Kutatócsoport
      • Konzervtechnológiai Kutatócsoport
      • Lipidtechnológiai és Gabonaipari Kutatócsoport
      • Mikrobiológiai és biotechnológiai kutatócsoport
      • Mikroorganizmus biodiverzitás és taxonómia kutatócsoport
    • Publikációs tevékenység
    • Pályázatok
      • EFOP-3.6.3-VEKOP-16
      • 2017-1.3.1-VKE-2017-00018
      • SIMONA projekt
      • KTIA_AIK_12 pályázat dokumentumai
    • ÉTK Konferenciák
    • Tudományos Diákkör
    • Konferencia felhívások
    • ITT - Ifjú Tehetségek Találkozója
  • Munkatársaknak
    • Kari Tanács
      • Meghívók és határozatok
    • Egyetemi hírek
  • Nagyvilág
    • ERASMUS információk
    • Nemzetközi kapcsolat
      • Szent István Egyetem képviselőinek Látogatása a Pekingi Agrártudományi Egyetemen és a Linyi Egyetemen / 匈牙利圣伊斯特万大学代表团访问中国农业大学和临沂大学
    • Sajtó
  • Karunkról
    • A Kar vezetése
    • A Kar története
    • Szervezeti felépítés
    • Müködési és eredményességi mutatók
      • Jelentkezési és felvételi eredmények
      • Kitüntetések, elismerések
      • Hallgatói kiválóságok
    • Akkreditáció
      • SZMR
      • TER_2016
      • dokumentumok
  • Felvételizőknek
    • Meghívó Nyílt Napra
    • Felvételi információk
    • Alapképzés (BSc)
    • Duális képzés
    • Mesterképzés (MSc)
    • Doktori képzés (PhD)
    • Szakmérnöki képzések
      • Szőlő- és borgazdasági szakmérnök
    • Határon túli képzések
    • Kisvárdai képzés
    • Átvétel
    • Részismereti képzés
    • Vendéghallgatói jogviszony létesítése
    • Felvételi ponthatárok - 2019
  • Hallgatóinknak
    • Tanulmányi tájékoztató
    • Dékáni Titkárság
    • Budai Campus Tanulmányi Osztály
    • Kollégiumok
    • Aktuális tanulmányi információk
    • Letölthető dokumentumok
    • Szakmai / üzemi gyakorlat
    • Szakdolgozat és diplomamunka
    • Szabályzatok
    • Könyvtár
    • Hallgatói Önkormányzat (HÖK)
    • Deák Tibor Szakkollégium
    • Alumni
    • Állásajánlat
    • Képzések
    • Gyakornoki lehetőségek/pályázatok
  • Kutatás
    • Doktori Iskola
      • Doktori Iskola személyi összetétele
      • Doktori képzés tárgyai
    • Kutatási infrastruktúra
    • Kutatócsoportok
      • Árukezelési és Érzékszervi Kutatócsoport
      • Erjedésipari és Biotechnológiai Kutatócsoport
      • Élelmiszeranalitikai és Biokémiai Kutatócsoport
      • Élelmiszerfizikai Kutatócsoport
      • Élelmiszerkémiai Kutatócsoport
      • Élelmiszermérnöki és Környezettechnikai Kutatócsoport
      • Élelmiszerökonómiai és Élelmiszerpiac-kutató Csoport
      • Hűtő és Állatitermék Technológiai Kutatócsoport
      • Konzervtechnológiai Kutatócsoport
      • Lipidtechnológiai és Gabonaipari Kutatócsoport
      • Mikrobiológiai és biotechnológiai kutatócsoport
      • Mikroorganizmus biodiverzitás és taxonómia kutatócsoport
    • Publikációs tevékenység
    • Pályázatok
      • EFOP-3.6.3-VEKOP-16
      • 2017-1.3.1-VKE-2017-00018
      • SIMONA projekt
      • KTIA_AIK_12 pályázat dokumentumai
    • ÉTK Konferenciák
    • Tudományos Diákkör
    • Konferencia felhívások
    • ITT - Ifjú Tehetségek Találkozója
  • Munkatársaknak
    • Kari Tanács
      • Meghívók és határozatok
    • Egyetemi hírek
  • Nagyvilág
    • ERASMUS információk
    • Nemzetközi kapcsolat
      • Szent István Egyetem képviselőinek Látogatása a Pekingi Agrártudományi Egyetemen és a Linyi Egyetemen / 匈牙利圣伊斯特万大学代表团访问中国农业大学和临沂大学
    • Sajtó

HU | EN

Keresés űrlap

Események

Eseménynaptár

  • Előző
  • Következő

január 2021

h k s c p s v
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
tovább az eseményekre
15
júl

Meghívó Gillay Zoltán egyetemi docensi habitus vizsgálatát szolgáló előadásokra

15
júl

Meghívó Kun-Farkas Gabriella egyetemi docensi habitus vizsgálatát szolgáló előadásokra

15
júl

Meghívó Zsom Tamás egyetemi docensi habitus vizsgálatát szolgáló előadásokra

28
máj

Kőszegi Lászlóné nyilvános védése

03
szep

Temetés - Zukál Endre

07
máj

Meghívó PhD műhelyvitára - Csehi Barbara

13
máj

Meghívó PhD műhelyvitára - Bogóné Tóth Zsuzsánna

09
máj

DTSZ előadóest

07
máj

DTSZ előadóest

02
máj

DTSZ előadóest

10
ápr

Dr. Friedrich László habilitációs előadásai

28
már

Dr. Kóris András habilitációs előadásai

11
ápr

FCM Konferencia

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • ›
  • »
  • Karunkról
    • A Kar vezetése
    • A Kar története
    • Szervezeti felépítés
    • Müködési és eredményességi mutatók
      • Jelentkezési és felvételi eredmények
      • Kitüntetések, elismerések
      • Hallgatói kiválóságok
    • Akkreditáció
      • SZMR
      • TER_2016
      • dokumentumok
  • Felvételizőknek
    • Meghívó Nyílt Napra
    • Felvételi információk
    • Alapképzés (BSc)
    • Duális képzés
    • Mesterképzés (MSc)
    • Doktori képzés (PhD)
    • Szakmérnöki képzések
    • Határon túli képzések
    • Kisvárdai képzés
    • Átvétel
    • Részismereti képzés
    • Vendéghallgatói jogviszony létesítése
    • Felvételi ponthatárok - 2019
  • Hallgatóinknak
    • Tanulmányi tájékoztató
    • Dékáni Titkárság
    • Budai Campus Tanulmányi Osztály
    • Kollégiumok
    • Aktuális tanulmányi információk
    • Letölthető dokumentumok
    • Szakmai / üzemi gyakorlat
    • Szakdolgozat és diplomamunka
    • Szabályzatok
    • Könyvtár
    • Hallgatói Önkormányzat (HÖK)
    • Deák Tibor Szakkollégium
    • Alumni
    • Állásajánlat
    • Képzések
    • Gyakornoki lehetőségek/pályázatok
  • Kutatás
    • Doktori Iskola
    • Kutatási infrastruktúra
    • Kutatócsoportok
    • Publikációs tevékenység
    • Pályázatok
      • EFOP-3.6.3-VEKOP-16
      • 2017-1.3.1-VKE-2017-00018
      • SIMONA projekt
    • ÉTK Konferenciák
    • Tudományos Diákkör
    • Konferencia felhívások
    • ITT - Ifjú Tehetségek Találkozója
  • Munkatársaknak
    • Kari Tanács
    • Egyetemi hírek
  • Nagyvilág
    • ERASMUS információk
    • Nemzetközi kapcsolat
      • Szent István Egyetem képviselőinek Látogatása a Pekingi Agrártudományi Egyetemen és a Linyi Egyetemen / 匈牙利圣伊斯特万大学代表团访问中国农业大学和临沂大学
    • Sajtó
  • Karunkról
  • Felvételizőknek
  • Hallgatóinknak
  • Kutatás
  • Munkatársaknak
  • Nagyvilág

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 1118 Budapest, Villányi út 29-43., Tel.: +36(1)305-7293, +36(1)305-7294, e-mail: info@etk.szie.hu